De bungalows "Casa Fantasia" en "Casa Di Luna"

De bungalows "Casa Fantasia" en "Casa Di Luna" bevinden zich in een vakantiepark aan de rand van Durbuy. Gelegen in het hart van het park, hebben ze een ideale ligging in een zeer rustige en bosrijke omgeving. Deze bungalows zullen u verleiden met hun mooi ingerichte en lichte interieur. Ze bestaan op de begane grond uit een grote open woonkamer met een salon, een eetkamer en een kitchenette. De badkamer is ook op de begane grond. Boven zijn er 2 slaapkamers en een extra slaapruimte voor maximaal 5/6 personen. De buitenkant is al even aangenaam dankzij het zonnige terras en de groene zones.

In en rond de bungalows en in het park zijn er talloze ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. U vindt alle informatie van het huisje en het park terug op onze info-pagina.

 

De bungalows liggen op wandelafstand van elkaar (1 minuut) en zijn dus ook perfect geschikt om met vrienden en familie samen op het park te verblijven.

Liever vlak naast elkaar of maar 1 bungalow meer vrij in de gewenste periode? Wij werken samen met  de bungalow naast ons. Neem gerust contact met ons op voor meer info.

De omgeving

Het bungalowpark ligt in een prachtige omgeving, waar u volop kunt genieten van de fauna en de flora. De vele uitgezette fiets- en wandelroutes zijn hiervoor uitstekend geschikt. Ook voor de mountainbikers zijn er prachtige routes beschikbaar.

Op 500 meter van de bungalows stroomt de Ourthe. De vaak snelstromende Ourthe geeft aan de omgeving een bijzonder karakter. Op dit kronkelende riviertje is het kayakken (soms ook raften) een avontuur op zich.  Ook het vissen op forel (met vergunning) is een favoriete bezigheid. 

Het bergbeklimmen en abseilen langs de steile rotswanden bij de Ourthe is adembenemend. Tijdens het hoogseizoen worden vanuit het park deze en andere activiteiten georganiseerd. U kunt een bezoek brengen aan de grotten van o.a. Hotton, Remouchamps en Han. De Ardennen is niet alleen bekend van het recente verleden. Denk aan de Tweede Wereldoorlog. Het bezichtigen van de vele kastelen, citadels, musea e.d. geeft u een compleet historisch beeld. De watervallen van Coo en de markten van Luik en Bomal genieten ook grote bekendheid.

Het stadje Durbuy neemt een bijzondere plaats in. De vele restaurantjes met terrassen zorgen voor een ontspannen vakantiegevoel. Bovendien bruist het stadje van allerlei activiteiten, die de bezoekers steeds opnieuw aangenaam verrassen.