Kalender en boeken

Een globaal overzicht van de prijzen en de belangrijke info voor boekingen staan op de pagina prijzen.

In onderstaande kalender kunt u de beschikbaarheid nakijken door de gewenste aankomst- en vertrekdatum op te geven bij de juiste bungalow. Wanneer u een periode selecteert, krijgt u ook meteen de bijhorende prijs te zien. Korte verblijven (2 nachten, vertrek 17u) en afwijkende periodes moeten eerst worden aangevraagd via het contactformulier of op vakantiebungalow@gmail.com. U mag ons ook altijd bellen op het nummer 0495/65.26.04

Is de periode nog vrij en u beslist om uw verblijf bij ons te boeken? Super! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is uw gewenste periode en opties aan te duiden en uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk uw persoonlijke reserveringsbevestiging met een volledig overzicht van de boeking en de betalingsmodaliteiten.

 

Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen indien u vragen hebt, een afwijkende periode wenst aan te vragen of mocht zich een probleem voordoen bij het boeken. Bedankt voor het vertrouwen en tot binnenkort!

 

* sommige kortingen worden verrekend in de persoonlijke reserveringsbevestiging die u nadien persoonlijk per mail ontvangt.

Casa Fantasia (Bungalow 46)

Casa Di Luna (Bungalow 93)