Kalender en boeken

Een globaal overzicht van de prijzen en de belangrijke info voor boekingen staan op de pagina prijzen

In onderstaande kalender kan u de beschikbaarheid nakijken door gewenste aankomst- en vertrekdatum op te geven. Wanneer u een periode selecteert krijgt u ook meteen de bijhorende prijs te zien. korte verblijven (2 nachten, vertrek 17u) en afwijkende periodes moeten eerst worden aangevraagd via het contactformulier of op vakantiebungalow@gmail.com. U mag ons ook altijd bellen op het nummer 0495/65.26.04

is de periode nog vrij en u beslist om uw verblijf bij ons te boeken? Super! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is uw gewenste periode en opties aan te duiden en uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk uw persoonlijke reserveringsbevestiging met een volledig overzicht van de boeking en de betalingsmodaliteiten.

 

Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen indien u vragen hebt, een afwijkende periode wenst aan te vragen of mocht zich een probleem voordoen bij het boeken. Bedankt voor het vertrouwen en tot binnenkort!

 

* sommige kortingen worden verrekend in de persoonlijke reserveringsbevestiging die u nadien persoonlijk per mail ontvangt.

Casa Fantasia: Bungalow 46

Bungalow 93